0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  About

  A megfelelő fogkefe kiválasztása

     

  A lepedék nem csak a fogaink közé ragadt ételmaradékot jelenti. Valójában a lepedék baktériumtelepekből áll (egészen pontosan 1000 különböző baktériumfajtából), amik a szánkban élnek. Ezért fontos a megfelelő fogkefe kiválasztása, amivel hatékonyan távolíthatjuk el őket.

  Prevent

  Hogyan előzhetem meg a plakk-képződést?

     

  A lepedék képződését napi kétszeri, legalább két percig tartó fogmosással és napi egyszeri fogselyem használatával meg lehet előzni a lepedék képződését. Az alacsony cukor és keményítő tartalmú étrend szintén segíthet minimalizálni a baktériumoktelepek növekedését.

  Treat

  Hogyan távolíthatom el a lepedéket?  

     

  Ha nem távolítjuk el, a lepedék megkeményedik és ebből alakul ki a fogkő, ami már sokkal nehezebben távolítható el. Az el nem távolított lepedék fogínygyulladást és más ínybetegségeket is okozhat. A megfelelő gyakoriságú és hosszúságú rendszeres fogmosás eltávolítja a lepedéket a kialakulása utáni 48 órán belül.

  Philips Sonicare

  Hogyan segíthet a Philips Sonicare?

     

  A Philips Sonciare fogkeféket célzottan a lepedék hatákony elvtávolítására fejlesztették ki. Így akár 7-szer több lepedéket távolít el, mint a kézi fogkefe. Percenként 31 ezer tisztító mozdulatot tesz, ami azt jelenti, hogy a fogmosás sokkal hatékonyabbá válik, mint a hagyományos kézi fogkefével.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.