1
Egészség

About

Van kapcsolat a szájhigiénia és a szívbetegségek között?

   

A megfelelő szájhigiénia eredménye nem csak az egészséges mosoly lehet, hanem az egészségesebb szív- és érrendszer is. Ennek több oka is van, nem utolsó sorban az, hogy a szájhigiéniájukra gondot fordító emberek általában egészségesebb életmódot is folytatnak.
Prevent

Hogyan lehet a helyes szájhigiéniával megelőzni a szívbetegségek kialakulását?

   

Különböző tézisek születtek azzal kapcsolatban, hogy hogyan kapcsolódik össze a szánk és a szívünk egészségi állapota. Mivel az ínygyulladást és a lepedéket a szájban megtelepedő baktériumok okozzák, ezek a baktériumok az ínyen keresztül közvetlenül bejuthatnak a véráramba és a véráramból a szívhez. Ezért érdemes megelőzésképpen figyelmet fordítani a fogak és a száj egészségére.
Treat

Hogyan kezeljük a szájhigiéniai betegségeket?

   

Az ínygyulladás kezelhető: mosson fogat naponta legalább kétszer, a szokásosnál hosszabb ideig, különös figyelmet fordítva az íny vonalára. A Philips Sonicare elektromos fogkefék két hetes használatával a legtöbb idejében felfedezett ínygyulladásos probléma kezelhető. Ha a panaszok két hétnél tovább fennállnak, keresse fel fogorvosát.

Philips Sonicare

Hogyan segíthet a Philips Sonicare   

   

A Philips Sonicare fogkefék használata jelentősen hozzájárulhat a megfelelő szájhigiéniához, mert perceként 31 ezer mozdulattal távolítják el a lepedéket és segítenek megelőzni az ínygyulladást. A Philips Sonicare fogkefékkel a száj nehezen hozzáférthető részei is elérhetőek, így a problémás területek tiszítása is könnyen megoldható.

Használja a Philips Sonicare szabadalmaztatott technológiáját és mutassa meg legszebb mosolyát